Kursus

Weekend kursus-

Her slår man sig sammen i en klub, forening eller samler en gruppe venner.. Vi maler to dage, lørdag fra 9.30-16.00 og søndag fra 9:30-15.

Der skal tilmeldes 10-13 deltagere. Hvis du ikke kan samle så mange mennesker, vil jeg gerne hjælpe med at samle de sidste deltagere via facebook.

Jeg kører gerne ud til jer, hvis I selv har et sted hvor kurset kan afholdes. Lokalet skal være stort, gerne omkring 100 m2, lyst og rent. Der skal være adgang til vand så vi kan vaske pensler. Mange vinduer er en fordel, eller godt med elektrisk lys i loftet.  I de mørke timer kan det være svært at se forskellen på de mange mørke nuancer på maleriet..


Pris 1595; pr deltager, plus mulighed for at bruge af mit maling og materialer for yderligere 150,-  eller evt. leje af gulvstaffeli til 100,-

Hvis du melder dig til at afholde et kursus, får du som torvholder kurset til halv pris.


Deltagerne betaler for kurset ved tilmeldingen. 

Obs Bindende tilmeldig.  Pengene betales ikke tilbage ved afbud.

Brug af maling betales søndag under kurset.

Lærreder medbringer deltagerne selv. Meget gerne flere (3-4) for at kunne afprøve forskellige teknikker.  Jeg maler selv gerne store malerier (min. 60x80 cm), da det giver frihed til at udfolde sig på lærredet.  Det kan faktisk være sværere at male på et lille lærred...


Hvis man har mulighed for det må man meget gerne medbringe et stabilt staffeli , samt en plade til at blande maling på. Det kan være en gammel bageplade med plastik omkring, låget af en bedroller eller lign. Ikke gerne rent træ da det bare suger malingen.


Vi maler med akryl.
Deltagere maler det de lyster. Man behøver ikke være heste-interesseret for at deltage..-

Jeg medbringer en overhead projekter.  Det kan hjælpe med at få et motiv op på lærredet.. Man kan medbring vellignende foto af fx hest, hund eller andet spændende og få hjælp til at male det. Foto er bedst i størrelse omkring 10x15 cm. Medbring rigtig gerne en Tablet eller Ipad hvis du har en.

Der kan ses billeder fra andre kurser på Facebook "midtgaard maleri"

Gavekort / Giftcard